Over ons

Over Lieve Hemel

In 2015 startte Christel Van de Velde uitvaartzorg Lieve Hemel. Ze had op dat moment al vele jaren ervaring binnen de uitvaartsector. Haar ambities? Een persoonlijke begeleiding bieden aan nabestaanden, maar dan écht een persoonlijke begeleiding! Bij Lieve Hemel is iedere uitvaart uniek, we beginnen steeds met een blanco blad, geen standaard draaiboeken of voorgekauwde teksten, maar een persoonlijk verhaal, geschreven op maat van de familie. Wij werken samen met de familie, zij leveren de puzzelstukjes, Lieve Hemel legt de puzzel.


In 2021 kwam er naast het kantoor in de Volkstraat te Antwerpen ook een eigen rouwcentrum op Linkeroever bij, waar nabestaanden in alle rust en sereniteit afscheid kunnen komen nemen van hun dierbare. Ondanks deze uitbreiding blijft de persoonlijke aanpak centraal staan. 


We geven ook graag gehoor aan specifieke wensen van nabestaanden. Een thuisopbaring, een milieuvriendelijke(re) uitvaart, een uitvaart met beperkt budget,... graag bekijken we samen met de familie alle mogelijkheden. Transparantie staat voorop, we bezorgen steeds een offerte. 


Ook voor wie bij leven al eens de mogelijkheden betreffende een uitvaart wil bekijken is bij Lieve Hemel aan het juiste adres.


Voor besprekingen komen wij graag bij u langs, of bent u welkom in ons rouwcentrum op Linkeroever of ons kantoor in de Volkstraat.