PERSOONLIJKE BEGELEIDING

De uitvaart samen voorbereiden en vorm geven.

Naast de praktische en logistieke aspecten die bij een overlijden horen en vaak eerst dienen te gebeuren (vervoer, verzorging, rouwdrukwerk,...) is er meestal ook de uitvaartplechtigheid zelf.

Of u nu gekozen heeft voor een kerkelijk (liturgisch) afscheid, een (burgerlijke) uitvaartdienst in een aula of op een andere locatie.

Wij staan u graag bij voor de inhoudelijke invulling van de plechtigheid en de uitwerking ervan.

 

Vaak voorkomende elementen bij een uitvaartplechtigheid zijn: het levensverhaal of levensflitsen, de muzikale omlijsting,

foto's (beeldprojectie), toespraken door familieleden, vriend(en), collega('s), misboekjes,... En misschien heeft u zelf al idee├źn voor een persoonlijk afscheidritueel of een stukje uitgeschreven maar kan je er geen geheel van maken?

Als professionele ritueelbegeleiders staan wij u hierin bij. Zowel op de achtergrond in een ondersteunende rol als zichtbaar in de rol van spreker of ceremoniemeester op de uitvaartplechtigheid.

 

Heeft u voor de praktische regeling van de uitvaart al een andere begrafenisondernemer aangesteld en voelt u de nood aan hulp bij de voorbereiding en invulling van de uitvaartplechtigheid? Of bent u zelf begrafenisondernemer en kan u onze hulp gebruiken? Dan mag u ons gerust contacteren.

Wij werken graag samen met collega begrafenisondernemers.

 

In de Volkstraat 54 te Antwerpen beschikken we over een ontvangstruimte voor de nodige voorbesprekingen maar uiteraard komen we ook graag tot bij u thuis hiervoor. U kan ons telefonisch bereiken om af te spreken via: +32 (0)494 99 70 77

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T  0494 99 70 77 DAG EN NACHT