WIE

T  0494 99 70 77 DAG EN NACHT

Een beetje achtergrond

Mijn naam is Christel Van de Velde, geboren op 16 november 1977 en opgegroeid te Doel. Het jaar dat ik zestien werd verhuisden we met het gezin naar Wilrijk.

Met levenspartner, Marc en trouwe viervoeter, Kheela woon ik ondertussen al enkele jaren in het centrum van Antwerpen (Groenplaats).


In 2007 studeerde ik af als bachelor in de gezinswetenschappen en in 2008 kreeg ik de kans om mij als uitvaartverzorger bij een begrafenisonderneming te ontwikkelen. Ik behaalde ook het diploma van begrafenisondernemer en volg geregeld nog bijscholingen m.b.t. de hedendaagse uitvaartverzorging.

In en rond Merksem heb ik een ruime ervaring opgedaan en vele uitvaarten mogen verzorgen. Ik beschouw het als bijzonder waardevol en dankbaar werk.


Na een 5-tal jaren als uitvaartverzorger ging ik werken voor het crematorium van Antwerpen. Ik leerde de werking daar ook kennen en eind 2013 ging ik terug doen wat ik het liefste deed, uitvaarten verzorgen en nabestaanden bijstaan bij afscheid nemen.


De liefde voor mijn vak en voor mensen, de vele positieve feedback en dankbaarheid van nabestaanden hebben in 2015 tot de opstart van

‘Lieve Hemel uitvaartzorg’ geleid. Mensen op moeilijke momenten in hun leven helpen en bijstaan ligt me nauw aan het hart. Ik doe het met veel inzet, aandacht en betrokkenheid.

Manu Keirse en Tjeu Leenders (o.a. oprichter van vzw De Zeven Eiken en schrijver van 'Ruimte tussen dood en uitvaart') beschouw ik als mijn grootste inspiratiebronnen in mijn werk als uitvaartverzorger.

Christel Van de Velde


Medewerkers

Uitvaarten begeleiden en nabestaanden bijstaan vraagt een deskundige aanpak.  Vandaar dat ‘Lieve Hemel’ beschikt over een zorgvuldig uitgekozen netwerk van mensen die met een zelfde gedrevenheid en liefde voor hun vak een steentje kunnen bijdragen aan een unieke uitvaartplechtigheid die tegemoet komt aan uw wensen.